Optimizacija sajta za Google

SEO cena

Činjenica je da se na prvoj Google stranici nalaze najbolje optimizovani sajtovi. To ne znači da su to najbolji sajtovi koji imaju odličan sadržaj, slike i mnogo kvalitetnih linkova. To znači da je za te sajtove urađena vrhunska SEO optimizacija ! Na žalost, ako smatrate da je vaš sajt bolji od konurencije ali ga nema na prvoj strani, onda je vreme da planirate izdatak za uslugu poznatijom kao SEO.

Cena SEO optimizacije sajta je stvar dogovora između Vas i nas. Proverite zašto je dobro biti na prvoj strani Googla. Ako vas zanima SEO optimizacija koju nudimo, pogledajte šta nude naši  SEO paketi.

CENA SEO OPTIMIZACIJE

Koliko košta SEO optimizacija sajta odnosno koja je cena za SEO je prvo pitanje svakog klijenta. Šta dobijam kada platim da mi se sajt optimizuje ? Koja je realna cena za seo uslugu?

Pozicija sajta se postiže u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima. Mi znamo koliko je vremena i resursa potrebno za svaki sajt i svaku poziciju na Google. Zato ćemo navesti nekoliko SEO paketa i prilagođene cene , kao orijentacionu ponudu za SEO u Srbiji. Konkretnije cene će biti dogovorene nakon što nam pošaljete SEO zahtev odnosno UPIT ZA SEO.

OSNOVNA SEO OPTIMIZACIJA

Osnovna SEO optimizacija je dovoljna za male sajtove koji imaju mali broj stranica a pri tom nemaju jaku konkurenciju. U ovoj situaciji SEO optimizacija moze doneti veliki broj poseta i ostvariti cilj u kratkon roku. Jedina mana je sto ovaj paket uključuje nali broj ključnih reči za pozicioniranje. Međutim, ako se pojavi konkurencija sa sličnim sadržajem kao vašim, neminovno je pojačati radove na sajtu pa ovaj paket gubi smisao i prelazi u standardni seo paket.

SEO paket uključuje: istraživanje ključnih reči, analiza konkurencije i SEO pozicioniranje sajta.

Cena: od 20-30 € mesečno

STANDARDNA SEO OPTIMIZACIJA

Kao SEO standard za nas predstavlja paket koji uključuje analizu konkurencije, provera većeg broja ključnih reči, kombinacije i varijacije termina za istu ključnu reč, SEO plan za dan, nedelju, mesec i godinu. Dakle, kompletan seo paket sajta od A-Ž. Ovaj paket je pogodan za sajtove koji su urađeni u CMS-u koji nudi mogućnost da se poveća broj stranica a postojeće stranice učine optimizovanijim za Google i posetioce. Takođe, sa zadovoljstvom uvek preporučimo standardni seo jer su klijenti mirni bar 365 dana što se tiče pozicije sajta. Ako se pojavi veći broj konkurencije koja pretenduje za pozicije kao Vi, onda se moraju aktivirati dodatne aktivnosti na sajtu i to prelazi u ozbiljniji SEO plan.

Cena: od 50 -100 € mesečno

VRHUNSKA SEO OPTIMIZACIJA

Vrhunska SEO optimizacija je namenjena svima vama koji radite i živite od posla kojim se bavite – baš kao i mi. Ako nas nema na Google, nema posla !

Dakle, proizvodite PVC stolariju, prodajete posteljine, tapete, nudite komercijalne usluge tipa: prodaja nekretnina, turistička agencija, hosteli, booking, ketering, hitpotrčko, majstori, selidbe, uređivanje enterijera, ali i SEO usluge i izrada sajta, hosting, redizajn i slično. Širok dijapazon poslova i usluga je obuhvaćem vrhunskom seo optimizacijom. Ako vam je potrebno da budete prvi na Google, onda vi već znate zašto to želite. Mi smo tu da vaše ideje realizujemo do kraja na obostrano zadovoljstvo. Profesionalci u oblasti SEO konsaltinga i optimizacije će preuzeti odgovornost da vaše poslovanje bude unapređeno kroz skup posebnih internet marketing tehnika.

Cena: od 100-200 € mesečno

Dakle, cena optimizacije sajta zavisi od mnogobrojnih faktora odnosno zahteva koji se moraju ispuniti kako bi jedan web sajt bio prilagođen za takav nastup na internetu.

Za više informacija u vezi cene i ostalih seo paketa slobodno nas kontaktirajte.

Šta je SEO?

Dobra SEO optimizacija se vidi nakon našeg angažovanja na vašem sajtu, ali ako nam poverite sajt na dugoročno održavanje onda mi garantujemo da ćete imati najbolji SEO koji će vaš web sajt držati na prvoj Google strani - prvo mesto u pretrazi.

Ako smatrate da vam možemo pomoći u toku realizacije vašeg Seo projekta, slobodno nas možete kontaktirati. Dobro došli!